A-
 A 
A+
Cauta
Pentru a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului, va rugam sa va logati ca voluntar sau organizatie/institutie!

Ziua Sigurantei pe Internet
PDF Imprimare Email

Safer Internet Day - Ziua Sigurantei pe Internet este un eveniment de anvergura europeana, desfasurandu-se anual in luna Februarie, sub egida retelei europene "INSAFE" - European Safer Internet Network in cadrul programului Safer Internet Plus al Comisiei Europene.

 

Ziua Sigurantei pe Internet are ca scop promovarea utilizarii intr-un mod mai sigur si responsabil a tehnologiei on-line si a telefoanelor mobile, mai ale de catre copii si adolescenti, precum si constientizarea si educarea acestora asupra pericolelor navigarii nesupravegheate pe Internet.

 

Ziua sigurantei pe internetPatronat de catre Viviane Redin, Comisarul European pentru Societate Informationala, Ziua Sigurantei pe Internet a atins un grad global de participare, constientizare si acoperire media, aflandu-se in continua crestere. Ajunsa la editia a VII-a, Safer Internet Day 2011 va avea loc pe data de 8 Februarie si va fi sarbatorita in aproximativ 65 de tari din intreaga lume. Tema acestei editii este: "It's more than a game, it's your life" si se va concentra pe modul in care copiii si tinerii gestioneaza imaginile on-line si, prin urmare, modul in care avem de a face cu viata privata in mediile digitale.

Mai multe detalii gasiti aici : Sigur.info.

 
 

Cauta oportunitate

Cauta cuvant Localitate

ex: Consultant, IT
Categorii
Cautare avansata

Ultimele oportunitati

Recomanda prietenilor

Chestionar

De ce doriti sa fiti voluntar?
 

Ultimele evenimente

Niciun eveniment

Abonare newsletter