A-
 A 
A+
Cauta
Pentru a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului, va rugam sa va logati ca voluntar sau organizatie/institutie!

19-25 aprilie e Saptamana Nationala a Voluntariatului!
PDF Imprimare Email

Pro Vobis - Centrul National de Voluntariat impreuna cu Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat din Romania va prezinta SNV - o coproductie cu o traditie de 9 ani si cu un portofoliu impresionant de activitati de voluntariat in numeroase comunitati din tara!

 

Saptamana nationala a voluntariatuluiSNV 2010 va rula in perioada 19 - 25 aprilie 2010 in toate comunitatile unde exista centre de voluntariat, organizatii care implica voluntari si oameni cu initiativa! SNV este un eveniment national menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si cat mai multi voluntari care sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor lor si sa atraga sprijinul celorlalti pentru activitatea voluntarilor si recunoasterea meritelor voluntarilor.

In rolurile principale sunt toti cei care cred ca prin fapte mici pot schimba ceva in jurul lor, care stiu cum sa ia initiativa, sa isi transforme ideile in realitate si sa isi asume responsabilitatea.

Anul acesta, oameni cu initiativa din comunitati urbane si rurale din 33 de judete plus capitala si-au pus imaginatia si entuziasmul la contributie pentru a planifica un total de aproape 500 de actiuni de voluntariat care sa adreseze probleme ale comunitatii lor si pentru a gasi modalitati creative de a mobiliza voluntari pentru realizarea acestora. SNV 2010 se deruleaza in parteneriat cu ANPCDEFP - Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Pro Vobis este coordonatorul national al evenimentului, in timp ce centrele locale din cadrul Retelei Nationale a Centrelor de Voluntariat actioneaza drept coordonatori locali ai evenimentului la nivelul localitatii lor. De asemenea, organizatiile si institutiile care s-au aratat interesate sa organizeze actiuni de voluntariat sub umbrela SNV 2010 sunt partenerii locali ai evenimentului.

FII UN STAR, FII VOLUNTAR

Daca vrei ca SNV 2010 sa ruleze si in comunitatea ta, daca tu sau organizatia ta doriti sa initiati activitati de voluntariat sau sa va implicati in beneficiul comunitatii voastre alaturi de altii, marcheaza data in agenda si rezerva-ti un loc in filmul voluntariatului 2010! Acceseaza Calendarul National SNV2010 pentru a afla despre activitatile din localitatea ta.

Pro Vobis v-a pus deja la dispozitie „recuzita” pentru organizarea activitatilor si promovarea evenimentului si a activitatilor realizate de voi prin aceasta pagina web, iar saptamana viitoare incepe actiunea! Materialele promotionale personalizate cu imaginea SNV 2010 au fost deja distribuite conform solicitarilor voastre primite pana in data de 22 martie 2010, insa puteti in continuare sa va inscrieti actiunile de voluntariat propuse, utilizand formularul atasat.

Poti consulta sectiunea Banca de Idei sau Editii Anterioare pentru a te inspira din activitatile derulate anterior in cadrul SNV 2009 de alte organizatii din tara si din localitatea ta. Pentru a descarca Raportul national al SNV 2009, click aici.

Daca iti place ideea acestei saptamani pe an care sa reuneasca sub umbrela sa, la nivel national, cat mai multe organizatii, beneficiari si oameni dornici sa voluntarieze in sprijinul comunitatii lor si al mediului inconjurator si vrei sa sprijini SNV 2010 prin popularizarea evenimentului prin intermediul blogului sau paginii tale web, poti sa scrii despre eveniment sau gasesti si cateva bannere web aici. Iti multumim!

Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) este un eveniment initiat si coordonat de catre Pro Vobis - Centrul National de Voluntariat incepand cu anul 2002 si implementat in colaborare cu Reteaua Nationala a Centrelor de Voluntariat si partenerii locali ai SNV. Pentru mai multe detalii despre SNV contactati Pro Vobis – Centrul National de Voluntariat, Str. René Descartes Nr. 6, Cluj-Napoca, tel/fax:  0264-412897, Mob: 0755-045103, e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , www.provobis.ro.

 
 

Cauta oportunitate

Cauta cuvant Localitate

ex: Consultant, IT
Categorii
Cautare avansata

Ultimele oportunitati

Recomanda prietenilor

Chestionar

De ce doriti sa fiti voluntar?
 

Ultimele evenimente

Niciun eveniment

Abonare newsletter