A-
 A 
A+
Cauta
Pentru a putea beneficia de toate functionalitatile site-ului, va rugam sa va logati ca voluntar sau organizatie/institutie!

Despre evoluntar
PDF Imprimare Email

altPortalul www.evoluntar.ro are ca scop promovarea oportunitatilor de voluntariat disponibile în cadrul programelor implementate de diversi actori ai miscarii de voluntariat din Romania. Platforma reprezintă locul unde toti cei care doresc sa fie voluntari sa poata cauta oportunitati actuale de voluntariat potrivite intereselor si abilitatilor lor. www.evoluntar.ro doreste sa reunesca toate eforturile similare existente si sa devina punctul de referinta al intalnirii cererii si ofertei de voluntariat.

evoluntar.ro a fost lansat in februarie 2009 ca parte a proiectului Youth Civic Participation derulat de Salvati Copiii Romania in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Parlamentul Romaniei. A fost finantat de CEE Trust – Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Sustinerea si promovarea platformei fac parte din Planului National de Actiune pentru Anul European al Voluntariatului 2011 in Romania.

 
 

Cauta oportunitate

Cauta cuvant Localitate

ex: Consultant, IT
Categorii
Cautare avansata

Ultimele oportunitati

Recomanda prietenilor

Chestionar

De ce doriti sa fiti voluntar?
 

Ultimele evenimente

Niciun eveniment

Abonare newsletter